Головна » 2014 » Червень » 8 » Веб-камера в вольєрі панди
20:03
Веб-камера в вольєрі панди

 Веб-камера в вольєрі панди

Сан-Дієго, Каліфорнія (США)

Велика панда, або бамбуковий ведмідь (лат. Ailuropoda Melanoleuca) - ссавець сімейства ведмежих зі своєрідним чорно-білим забарвленням, що має деякі ознаки єнотів. Єдиний сучасний вид роду Ailuropus підроду Ailuropodinae. Великі панди мешкають в гірських регіонах центрального Китаю: Сичуань і Тибет. З другої половини XX століття панда стала чимось на зразок національної емблеми Китаю.

Зоопарк Сан Дієго - один з найбільших і прогресивних зоопарків світу, що розташовується на території близько 100 акрів (40 га), в якому міститься більше 3700 особин 650 видів і підвидів тварин.

Основну частину зоопарку можна оглянути, скориставшись екскурсійним автобусом або підвісний гондолою. Зоопарк цікавий не тільки завдяки великій кількості тварин, а й завдяки багатій колекції рослин: наприклад, там виростили понад 40 видів бамбука для годування великих панд і 18 варіацій евкаліптів для годування сумчастих ведмедів коала.

Працівники зоопарку постаралися по-максимуму відтворити природні умови існування панди: висадили рослини для їжі, а не підсовують корм в годівницях (як на приклад в Ялтинському зоопарку).

 

Переглядів: 396 | Додав: | Теги: Північна Америка, Сан-Дієго, США, америка, Каліфорнія, панда, зоопарк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: