Головна » 2014 » Червень » 9 » Веб-камера в будиночку з тарганами
22:11
Веб-камера в будиночку з тарганами

Веб-камера в будиночку з тарганами

Новий Орлеан, Луїзіана, США

Таргани - одні з найбільш живучих комах. Якщо у вас вдома завелися таргани, то вивести їх не так просто. Варто у будинку з'явитися одному таргану, як через короткий час вони заполоняють все. У світі існує понад п'ять тисяч видів тарганів. Подивитися тарганів онлайн можна нижче.

В цілому, таргани - дуже рухливі комахи, які люблять тепло і вологу. У більшості випадків вони ведуть нічний спосіб життя, завдяки чому, ми і помічаємо їх більше в темному приміщенні. Днем кімнатні таргани ховаються за предметами, в щілинах, норах і тріщинах.

Важко сказати, де беруться таргани, так як причин їх появи досить багато. Причиною їх появи може стати:
- Вчасно не помитий посуд;
- Чи не викинуте сміття;
- Потрапили в сумку на роботі або у відрядженні підхопили;
- Часто буває, що просто перебігають від сусідів.

Варто одному таргану потрапити до вас у будинок, найімовірніше їх стане дуже багато і ви будете задаватися питанням чому заводяться таргани, якщо «у нас завжди все чисто». Але буває й так, що абсолютно охайні сім'ї стикаються з появою цих комах, які плодяться ну дуже швидко.

 

Ще одна відмінна особливість тарганів - живучість, завдяки якій вони можуть легко до всього пристосуватися. Хоча і їм необхідні певні умови для комфортного життя. Серед цих умови їжа і волога. До речі, ви знаєте скільки живе тарган? Термін життя цієї комахи залежить від наявності їжі. Прусак без харчування виживає 40 днів, кухонний може жити без їжі до 70 днів. «Зголоднілі» чорні таргани в квартирі стають небезпечними. Вони не тільки поїдають один одного, а й кусають людей.
У цих комах є ще одна цікава особливість, вони можуть жити без голови. Ви можете уявити як виглядає і скільки живе тарган без голови? Однак, деякі дослідження доводять, що тарган живе без голови протягом декількох тижнів. З чим же це пов'язано?

Після того, як таран позбавляється голови, на цьому місці з'являється згусток. Дихати тарган може за допомогою мікроскопічних отворів по всьому тілу. І не важливо скільки живуть без голови таргани, так як вони і без цієї, здавалося б вельми важливої ​​частини тіла, володіють елементарними рефлексами. Це пов'язано з тим, що нервові вузли розподіляються по всьому тілу цих комах. Більше того, голова також продовжує жити ще кілька годин після відділення від тіла. А якщо провести дослід і помістити голову в холодильник, надавши їжу, то цей час збільшиться.
При цьому вчені довели, що у тарганів чудова пам'ять, але якщо у них відсутня хоч якась частина тіла, то вони втрачають здатність до навчання і набагато гірше орієнтуються в навколишньому світі.

Переглядів: 694 | Додав: | Теги: Луїзіана, Комахи, США, Новий Орлеан, америка, таргани, Північна Америка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: